actiesmeeroptiek

ACTIES

Meer Optiek in Vlaardingen heeft regelmatig mooie acties voor u met veel voordeel op diverse artikelen. Brillen, zonnebrillen, kinderbrillen, voor ieder wat wils! Een actueel overzicht vindt u hieronder.Als u nu een nieuwe bril koopt bij Meer Optiek in Vlaardingen, dan krijgt u van ons een paar zonneglazen in dezelfde sterkte cadeau*, ook Varilux multifocaal. De actie geldt voor onze hele collectie zonnebrillen.

Het kostbaarste aan een bril zijn de brillenglazen. Daardoor kan de drempel om ook een zonnebril op sterkte aan te schaffen hoger worden. En dat terwijl het zeker geen overbodige luxe is! Omdat we graag willen dat u uw ogen op een comfortabele en stijlvolle manier tegen de zon kunt beschermen, hoeft u alleen het montuur nog maar te betalen. Monturen hebben we in diverse stijlen en prijsklassen, kom eens langs om u te laten informeren en profiteer van deze jubileumactie bij Meer Optiek in Vlaardingen!

 

*Vraag in de winkel naar de voorwaarden

Naar de winkel


 

Een aantrekkelijk aanbod op uw tweede bril

Uw dag vraagt om meer dan één bril!


Verschillende levensstijlen vragen om diverse type brillen. U heeft natuurlijk uw dagelijkse bril, maar wist u dat er brillenglazen met specifieke eigenschappen zijn, die aansluiten op uw favoriete bezigheden? Meer Optiek in Vlaardingen vertelt er graag meer over! En als u bij ons langskomt in de winkel, ontvangt u ook nog eens een aantrekkelijk aanbod op uw tweede bril*!

Varilux is een ideaal en kwalitatief brillenglas voor alle activiteiten op een dag, omdat u scherp ziet met een bril op alle kijkafstanden. In sommige gevallen is een speciale tweede bril een uitstekende aanvulling op uw dagelijkse bril. Afhankelijk van uw levensstijl kan een outdoor, multimedia, meekleurende bril of zonnebril een hele goede aanvulling zijn. En nu is er een aantrekkelijk aanbod op een tweede bril uit die categorieën!

Welke tweede bril past bij u? Als u langskomt in onze winkel adviseren wij u over de beste brillenglazen voor uw bril.

Kortom, uw dag vraagt om meer dan één bril. Graag tot ziens!

* Vraag naar de voorwaarden in de winkel. De actie is geldig vanaf 27 februari tot en met 30 april.

Naar de winkel


Top