contactlenzen-tab

Uw specialist op het gebied van contactlenzen

Als u op zoek bent naar een contactlensspecialist die u alles kan vertellen over contactlenzen, is Meer Optiek in Vlaardingen de aangewezen plek om die te vinden. Nachtlenzen, multifocale en harde lenzen zijn een vorm van maatwerk die u niet bij elke opticien vindt. Door onze ervaring, apparatuur, kennis en producten zijn wij echter in staat om u perfect te adviseren op dit gebied.

Vooral bij nachtlenzen, multifocale lenzen en harde lenzen is het heel belangrijk dat uw ogen nauwkeurig gemeten worden en de lenzen naadloos passen. We bepalen dan ook zorgvuldig welke lens voor u geschikt is en meten deze zeer precies aan. Bovendien controleren we regelmatig of de pasvorm van uw lenzen en de sterkte en gezondheid van uw ogen nog naar wens zijn.

We werken met gerenommeerde merken van o.a. Procornea (DreamLite) die al jarenlang hebben bewezen te voldoen aan de hoge eisen die contactlensdragers zeer terecht stellen. Comfortabel contactlensdragen, met minder nemen wij geen genoegen. Dat zou u ook niet moeten doen! Ga voor meer comfort en laat u adviseren door Meer Optiek in Vlaardingen, uw lenzenspecialist.

 

 

Meer over contactlenzen:

daglenzen Multifocale lenzen
Harde lenzen Cilinder
Maandlenzen Nachtlenzen

Top